TG Koek & Ui // Van mij!

TG Koek& Ui is opgericht door Lotte Middendorp. De theatergroep maakt familievoorstellingen voor kinderen vanaf 4 jaar. 'Van mij!' is de eerste voorstelling van TG Koek & Ui.

“Dit huis is van mij, deze stoel is van mij, deze jas is van mij, deze lamp is van mij.
Wil je misschien een koekje? Kijk, er zit chocola op. Lekker joh! Wil je er één? Ja? Dan heb je vette pech, want ze zijn van mij! Van mij, van mij, van mij! Alles hier is van mij!”

Flo heeft een huisje. Een huisje waarin alles van haar is. Van de kast tot aan de spijker in de muur. Alles is van haar. En delen… daar doet ze niet aan. Dan krijgt ze onverwachts bezoek van Alex en haar koffer. Wat komt Alex eigenlijk doen? En hoezo heeft ze die koffer bij zich? En waarom mag Flo niet heel even kijken wat er in de koffer zit?

‘Van mij!’ is een humoristische voorstelling over delen, vriendschap, eenzaamheid en een koffer met een geheim. 

Tekst, concept en regie: Lotte Middendorp

Spelers: Lotte Middendorp en Janiek Vreeken

Muziek: Bart Zeilstra

Boekingen via Buro Bannink

https://www.burobannink.nl/van-mij/

TG Proest // Gewoon, ik.

TG Proest

 

TG Proest bestaat uit de uitvoerend theatermakers Lotte Middendorp en Noah Blindenburg. Met scherpe teksten, pakkende beelden en beweging ondersteund door veelal eigen muziek, weten zij hedendaagse thema’s en taboes die veel jongeren bezig houden op een frisse humoristische manier aan te kaarten. Zij maken in hun voorstellingen datgeen bespreekbaar waar door jongeren liever niet over gesproken wordt.

Je moet aardig zijn. Je moet grappig zijn. Je moet slim zijn. Je moet stoer zijn. Je mag niet zwak zijn.  Je moet weten wie je bent. Je moet weten wat je wilt. Je moet weten wat je kan. Maar je mag niet opscheppen. Je moet gezien worden. Maar je mag niet anders zijn.  Je moet wel normaal doen.  Je moet.

‘Gewoon ik’ is een voorstelling waarin beeld en tekst elkaar afwisselen. Een zoektocht naar jezelf. Soms herkenbaar, soms grappig, soms ontroerend, soms confronterend.

Boekingen via impresariaat Uit de Kunst Utrecht

https://www.iudk.nl

De Lefgozers // OF DIT.

In OF DIT. wordt op eigenzinnige en humoristische wijze het maken van keuzes belicht.
In deze voorstelling wisselen verschillende scenario’s zich in razend tempo af, met als overkoepelend thema: het maken van keuzes. Van kleine, dagelijkse keuzes tot keuzes die van levensbelang zijn.

Als publiek word je telkens meegenomen in een nieuwe wereld, een nieuw verhaal en een nieuwe (soms onmogelijke) keuze.

String of boxer? Liefde of angst? Begraven of cremeren?

Eén ding staat vast; je MOET kiezen. Wat kies jij?

OF DIT. Een voorstelling zonder poespas.
Simpel decor. Puur. Grappig, maar toch ook rakend.

Deze voorstelling is geschikt voor het voortgezet onderwijs voor leerlingen vanaf 14 jaar.

Concept: Lotte Middendorp & Sharon van Wageningen

Tekst: Lotte Middendorp

Spel: Lotte Middendorp & Sharon van Wageningen

Regie: Vincent van Wijlhuizen

Muziek: Lenny Bonapart

Boekingen via: impresariaat Uit de kunst. 

Lotte Middendorp & Onder het Buro // Bere Boos

Bere Boos is een grappige, interactieve voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar over boos zijn, weglopen, thuiskomen en zelf de wereld ontdekken.

Evy is boos. Heel erg boos. Ze is reuze giga mega bere boos! Zo boos dat ze straks misschien wel gaat ontploffen. Haar hoofd is rood. Haar oren gloeien en haar voeten stampen. Ze staat ook een beetje te grommen.
Waarom Evy zo boos is, dat weet ze niet. Ze kan het zich niet meer herinneren. Maar ze is het wel. Dat weet ze zeker!
Dus gaat ze weg. Weg van huis en weg van papa en mama. Heel ver weg van alles en iedereen waar ze boos op is. Ze heeft haar koffer al ingepakt. Alle spullen moeten mee! Alles in het kleine koffertje. Maar waar gaat ze heen? Zal ze dan nog steeds boos zijn? Wat moet je doen als je niet meer boos wilt zijn?

Tekst en concept: Lotte Middendorp

Spel: Lotte Middendorp

Regie: Denise Lukkenaer & Lotte Middendorp

Muziek: Bart Zeilstra

Boekingen via Buro Bannink